Finnoval Oy on käynnistänyt linjasaneeraustoiminnan

8.6.2018

Yrityksen toiminta alkoi kahdella linjasaneerausprojektilla Espoossa.

Yrityksen operatiivisesta toiminnasta vastaavat pitkään alalla toimineet toimitusjohtaja Mika Hamara ja tuotantopäällikkö Kari Pentinmäki.

Mika Hamara on vuodesta 2009 toiminut Consti Talotekniikka Oy:n johtoryhmässä AP PKS -yksikön johtajana. Ennen sitä, vuodesta 2000, Hamara toimi Espoon LVI-Sisustus Oy:n omistajana ja hallituksen puheenjohtajana.

Kari Pentinmäki työskenteli vuodesta 2010 lähtien Consti Talotekniikan AP PKS -yksikön tuotantopäällikkönä, vastuualueenaan tuotanto ja sen kehittäminen. Sitä ennen Pentinmäki työskenteli YIT:llä yksikön päällikkönä.

”Finnoval Oy:n toiminnan keskiössä on linjasaneeraaminen pääurakointina, kaikilla toteutustavoilla toteutettuna. Etenkin esivalmistetut kokonaisuudet, sekä KVR-urakointi ovat vahvaa osaamistamme”, toteaa Mika Hamara.

”Pyrimme käyttämään esivalmistettuja tuotteita mahdollisimman paljon, ja siihen perustuu myös konseptimme. Lisäksi periaatteemme on, että sitoudumme tiukkaankin, mutta realistiseen aikatauluun vakioiduilla projektiresursseilla”, kertoo Pentimäki.

Lisätietoja

Mika Hamara
mika.hamara@finnoval.fi
Puh. 040 821 3082

Kari Pentinmäki
kari.pentinmaki@finnoval.fi
Puh. 050 300 7520