Palvelumme

Palvelumme laatu perustuu omaan, ammattitaitoiseen henkilöstöön, joka on sitoutunut täyttämään annetut lupaukset. Vahva kokemus ja jatkuva toiminnan kehittäminen varmistavat osaamisen teknisesti vaativissakin hankkeissa. Laatu luo pohjan kustannustehokkuudelle ja mahdollistaa kilpailukyvyn niin pienissä huoltotöissä, kuin isoissa projekteissa.

Linjasaneerausta yhteistyössä

Toteutamme asunto-osakeyhtiöiden ja kiinteistöjen putkiremontteja Helsingin, Espoon, Vantaan ja muun pk-seudun alueella. Samalla kun talotekniikka uusitaan, kohteessa tehdään tarvittaessa myös muut yhtiön tai osakkaan haluamat remontit. Asiakkaamme ei näin tarvitse etsiä eri tehtäviin erikoistuneita urakoitsijoita muualta, vaan he säästävät aikaa ja kustannuksia. Työmaa ei seiso, vaan urakointi etenee sujuvasti.

LVIS-HUOLTOPALVELUT, LVIS-URAKOINTI, PUTKIREMONTTIEN KOKONAISVASTUULLINEN PÄÄURAKOITSIJA

Toteutamme linjasaneeraukset kokonaisvastuullisena pääurakoitsijana ja vastaamme sekä rakennus- että taloteknisestä toteuttamisesta. Panostamme kohteissamme korkealaatuisen toteutuksen lisäksi osakkaiden henkilökohtaiseen palveluun, hyvään dokumentaatioon sekä tietoteknisiin ratkaisuihin. Jokaisella linjasaneeraustyömaalla asukkaita palvelee oma Asukaskoordinaattori.

KVR-PROJEKTIMALLILLA HANKE NOPEASTI KÄYNTIIN

Henkilöstömme on kokenut kvr-toteuttaja (suunnittelu ja rakentaminen). Laajan yhteistyöverkoston ja valmiin toteutusmallin avulla kykenemme antamaan aloitus-katselmuksen jälkeen kiinteähintaisen tarjouksen yhtiöllenne. Ota yhteyttä, niin kerromme lisää projektimallista!

PIDÄMME OSAKKAAT JA ASUKKAAT AJAN TASALLA SANEERAUKSEN KULUSTA

Asukasviestintä on linjasaneerausprojekteissa meille sydämen asia. Pidämme osakkaat ja asukkaat ajan tasalla siitä, mikä työmaan tilanne milloinkin on unohtamatta niitä osakkaita ja asukkaita, jotka asuvat muualla kuin ko. työn alla olevassa kiinteistössä.

Finnoval Oy:sta saat linjasaneerauskohteisiin kokeneen kumppanin. Henkilöstöllämme on yli 20 vuoden kokemus korjausrakennushankkeiden hallitusta läpiviemisestä.

Ota yhteyttä, niin kerromme lisää toiminnastamme!