Finnoval vahvistaa organisaatiota ja käynnistää uusia hankkeita

9.5.2019

Finnovalin organisaatio vahvistuu entisestään – rakennusmestari Olli Anttila työmaapäälliköksi.

Olli Anttila 32 on aloittanut työmaapäällikkönä ja vahvistaa osaamisellaan eteenkin linjasaneeraushankkeiden projektitoimituksia.

” Olli on asiakkaiden tuntema vahva osaaja, jota halutaan hankkeiden vetäjäksi. Iloisella ja positiivisella asenteella linjasaneeraushankkeita vetävä yhteistyökykyinen Olli on merkittävä vahvistus organisaatioomme. Lisäksi aikaisempi pitkä yhteistyö tekee siirtymisestä helppoa, kun tuntee jo ennestään koko organisaation sanoo toimitusjohtaja Mika Hamara. ”

”Finnoval Oy arvot ja vahva panostus laatuun ja kehittämiseen vakuutti, että tässä haluan olla mukana. Myös vahva organisaatio puhutteli, että tukea on tarvittaessa saatavissa kertoo Olli Anttila”

Uusia projekteja käynnistyy kevään aikana….

Olemme solmineet urakkasopimuksen As Oy Helsingin Myllypellonpolku 4 korjausrakennus hankkeen käynnistämisestä huhtikuun aikana.

Olemme saaneet tilauksen myös As Oy Akselinpolku 11 linjasaneeraushankkeen käynnistämisestä maaliskuun aikana.

Asiakastiedon suomen vahvimmat – sertifikaatti Finnoval Oy:lle

Asiakastieto Oy on myöntänyt Finnoval Oy:lle Suomen vahvimmat sertifikaatin. Suomen Vahvimmat – sertifikaatti myönnetään yritykselle, jonka luottoluokitus kuuluu kahteen korkeimpaan luottoluokkaan (AAA tai AA+).

Suomen Vahvimmat AA –sertifikaatti myönnetään hyvän luottoluokituksen (AA) omaavalle yritykselle.